Personale

Kristjana Jonasdottir

Underviser, teater og yoga
Kristjana er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet med børn og unge i over tyve år. Hun har mange års erfaring indenfor drama, hvor hun har erfaret sig med både film og teaterskuespil. Kristjana er et aktivt medlem af Dronning Dorothea teatret, hvor hun både har arbejdet på og bag scenen.

Jannich Kim Hansen

Underviser, teater
Drama og Teater har altid været en del af Jannichs liv. Som voksen har han rejst det meste af Sønderjylland tyndt for at spille så meget som muligt. Han har blandt andet spillet på Dronning Dorothea Teatret i Kolding, Forsøgscenen i Haderslev, Det lille teater i Gråsten, Stjernen i Skærbæk og Mange flere. Det er dog som underviser han har fundet sin største glæde, hvor han er inspireret af Keith Johnstone Improvisatoriske tilgang.

Marco Goth Thorsen

Underviser, teater
Marco Goth Thorsen Marco er uddannet pædagog i 2015 med speciale i musik og drama. Han har været tilknyttet Dramaskolen siden 2016 og har foruden dramalære også fungeret som dramatiker, instruktør og de sidste 6 år. Været fast inventar i Dorotheas forestillinger. Marco er i øvrigt nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016 for stykket "er du i Kolding".

Launy Norup

Koordinator og Underviser, teater
Launy har været en del af teatret siden 1995 og har en undervisningsmæssig baggrund baseret på Stanilavskij's metoder. Udover undervisning har han selv stået på scenen., bla. som Floridor/Celestin i "Frk. Nitouche". Og som instruktør har han stået bag forestillinger som "En nat med John Mogensen" og "Den grønne elevator" på teatret.

Heidi Juhl Paaske

Underviser, dans og bevægelse
Heidi er uddannet inden for genrerne jazz, moderne og hip hop. Hun har en bred erfaring inden for dans og teater - både på scenen og udenfor og har igennem de sidste 20 år både samarbejdet med teatret og opsat mange egne danse/teater forestillinger. Til dagligt står Heidi for danselinjen på Lunderskov Efterskole.

Sørine Ella Andersen Bager

Underviser, Sang
Sørine blev uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011 og har masser af jobs i bagagen som korsanger, solist og til a cappella indslag. Som uddannet sangerinde, 2. sopran i koret Vocal Line, sangerinde i bandet Colfach og meget andet, har Sørine masser af erfaring. Heriblandt backup for Rolling Stones sammen med Vocal Line og korsangerinde for Birthe Kjær.

Silfa Jonsdottir

Underviser, Makeup
Silfa er uddannet indenfor kunst og grafisk design og har arbejdet som make-up artist i over 20 år. Hun har arbejdet sammen med dansere, performance artister, modeller og andre kunstnere til forskellige events, teaterforestillinger og fester. Desuden har hun mange års erfaring indenfor almindelig make-up, hudpleje, ansigtsmaling og special effects.

Tine Nielsen

Underviser, Film
Tine har en autodidakt fortid indenfor TV, samt dygtiggjort sig på kurser med fokus på tilrettelæggelse, produktion, historiefortælling og manus udarbejdelse. Hun har de sidste 5 år været tilknyttet TV-Kolding og lever af at lave dokumentarfilm. Sideløbende har hun været skuespiller i mindre tv-produktioner og har en skuespilsmæssig baggrund fra den tidligere russiske teaterskole i Århus.

Jacob Knudsen

Daglig leder
Har været medlem af Dronning Dorothea Teatret siden 2013, og formand siden 2015. Har været selvstændig, samt salgschef i Danmark for diverse amerikanske virksomheder med stor erfaring indenfor organisation, markedsføring og ledelse.