Personale

Marco Goth Thorsen

Underviser, teater
Marco Goth Thorsen Marco er uddannet pædagog i 2015 med speciale i musik og drama. Han har været tilknyttet Dramaskolen siden 2016 og har foruden dramalære også fungeret som dramatiker, instruktør og de sidste 6 år. Været fast inventar i Dorotheas forestillinger. Marco er i øvrigt nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016 for stykket "er du i Kolding".

Launy Norup

Underviser, teater
Launy har været en del af teatret siden 1995 og har en undervisningsmæssig baggrund baseret på Stanilavskij's metoder. Udover undervisning har han selv stået på scenen., bla. som Floridor/Celestin i "Frk. Nitouche". Og som instruktør har han stået bag forestillinger som "En nat med John Mogensen" og "Den grønne elevator" på teatret.

Sørine Ella Andersen Bager

Underviser, Sang
Sørine blev uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011 og har masser af jobs i bagagen som korsanger, solist og til a cappella indslag. Som uddannet sangerinde, 2. sopran i koret Vocal Line, sangerinde i bandet Colfach og meget andet, har Sørine masser af erfaring. Heriblandt backup for Rolling Stones sammen med Vocal Line og korsangerinde for Birthe Kjær.

Laura Bager

Underviser, Sang
Laura har spillet teater i mange år og har desuden gået til drama ved Dorothea Teatret. Derudover har Laura stor erfaring indenfor sang og musik. Udover at have modtaget undervisning i solosang på Musikskolen har hun sunget i Gospel kor i Odense og deltaget i flere musicals. Laura har endvidere en del erfaring som dramaunderviser både til børn og unge samt demente og udviklingshæmmede.

Jacob Knudsen

Skoleleder
Har været medlem af Dronning Dorothea Teatret siden 2013, og formand siden 2015. Har været selvstændig, samt salgschef i Danmark for diverse amerikanske virksomheder med stor erfaring indenfor organisation, markedsføring og ledelse.