Personale

Sofia Borregaard Skoleleder på Dorotheas Aftenskole

Sofia Borregaard Christiansen

Skoleleder
Sofia er en del af skolens stiftende bestyrelse og overtog ledelsen af skolen i juni 2018. Det er hende, du typisk får fat i, når du ringer eller skriver til skolen. Hun har tidligere været selvstændig designer indenfor kostumer og mode. Det er også her hendes tilknytning til Dorothea Teatret stammer fra, da hun i 2016 var kostumier på forestillingen Grease. Uddannelsesmæssigt har hun en baggrund indenfor multimedie og kommunikation og studerer idag entreprenørskab og design. Sofia har selv spillet teater og musik igennem hele sin folkeskoletid og er meget passioneret omkring kultur, kommunikation, organisation og ledelse.
Launy Norup - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Gabriel Inta

Underviser, dans
Gabriel er danser, perfomer og koreograf. Hans primære dansestile er popping, animation, mime og hip-hop, hvilket har ledt til hans deltagelse i flere konkurrencer både som deltager og dommer. De sidste fire år har han arbejdet med forestillinger i Tivoli Pantomimeteatret samt undervist både i Danmark og internationalt.
Sørine Bager - underviser i sang og kor på Dorotheas Aftenskole

Sørine Ella Bager

Underviser, sang og kor
Sørine blev uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011. Hun har masser af erfaringer i bagagen ba. a. som korsanger, solist, a cappella sanger, 2. sopran i koret Vocal Line, og sangerinde i bandet Colfach. Sørine har bla. sunget backup for Rolling Stones, og været korsangerinde for Birthe Kjær.
Launy Norup - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Launy Norup

Underviser, drama
Launy har været en del af teatret siden 1995 og har en undervisningsmæssig baggrund baseret på Stanilavskij’s metoder. Udover undervisning har han selv stået på scenen bla. som Floridor/ Celestin i “Frk. Nitouche” samt været instruktør på forestillinger som “En nat med John Mogensen” og “Den grønne elevator”.
Thomas Larsen - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Thomas Johannes Larsen

Underviser, drama
Thomas er uddannet lærer i 2002 med linjefag i musik og drama. Han har undervist i teater på fri-, efter- og højskoler, og har derudover skrevet og isenesat drama og instrueret både børn og voksne. Thomas er også selv glad for at stå på scenen, hvilket han har gjort i mange sammenhænge, bl.a. på Folketeatret i København og senest i Dronning Dorotheas John Mogensen-teaterkoncert.
Maiken Hennings - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Maiken Hennings

Underviser, drama
Maiken er uddannet pædagog fra 2014 med udtryk og drama som linjefag. Her skrev hun sin bacheloropgave om fællesskaber i drama og leg. Hun har desuden været frivillig instruktør i Børneteatergruppen Bag Masken i fire år, hvor hun blandt andet har været med til at sætte flere mindre forestillinger op med udgangspunkt i børnenes egne idéer. Maiken har selv stået på Dorothea Teatrets scene som barn.
Marco Thorsen - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Marco Goth Thorsen

Underviser, drama
Marco er uddannet pædagog i 2015 med speciale i musik og drama. Han har været tilknyttet Dramaskolen på teatret siden 2016 og har foruden sin stilling som dramalærer også fungeret som dramatiker og instruktør på flere forestillinger de sidste 6 år. Han har også selv stået på scenen i mange af Dorothea Teatrets forestillinger og blev i 2016 nomineret til Koldings kulturelle highfive for stykket “Er du i Kolding?”.
Laura Bager - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Laura Bager

Underviser, drama
Laura er ud af en søskendeflok på 4, der alle har været aktive på Dorothea Teaterets scene, ligesom hendes forældre i mange år har været aktive bag scenen. Derfor har Laura også tilbragt rigtig mange timer både foran og bagved forestillingerne. Laura har i nogle år undervist i dramaskolen og har også selv været elev. Hun har også undervist voksne udviklingshæmmede og demente i musik og drama.